Over Mastersteel

Mastersteel banden, unbeatable in performance!

Alle Mastersteel banden, zomer-, all-season- en winteruitvoeringen worden geproduceerd op de nieuwste, high-end, volautomatische productielijnen. Vanaf de primaire ontwikkeling van de banden tot het eindproduct zorgt de fabrikant voor het waarborgen van de kwaliteit binnen het volledige productieproces. Mastersteel staat niet stil, maar ontwikkelt continu door. Versterkt door het innovatieve karakter van Mastersteel blijven de producten vernieuwend. De bandopbouw, profielontwerpen en rubbersamenstellingen worden continu verbeterd met het specifieke gebruik en de daarbij behorende eigenschappen als uitgangspunt.

De algemene eigenschappen van alle uitvoeringen zijn indrukwekkend en ongeacht de weersomstandigheden presteren de diverse uitvoeringen binnen hun eigen specifieke segment optimaal.

Mastersteel heeft een uitgebalanceerd assortiment van uitvoeringen, types en maten voor alle soorten personenauto’s en bestelwagens. Ook voor sportauto’s, crossovers en SUV’s is er een speciale uitvoering beschikbaar.

Kortom; bent u op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare autobanden tegen een zeer concurrerende prijs, dan zijn Mastersteel banden een goed alternatief.

Mastersteel, unbeatable in performance!